Βασίλησ Σπανούλησ Παιδιά / Βασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία : Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους.

Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε.

Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . βασίλησ σπανούλησ παιδιά
βασίλησ σπανούλησ παιδιά from fthisimage.azureedge.net
Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν .

Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα .

Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους.

Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα .

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Î'ασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία
Î'ασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία from www.new24.gr
Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους.

Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από .

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε.

Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Î'ασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία
Î'ασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία from www.new24.gr
Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους. Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από .

Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Όταν ο βασίλης γνώρισε την ολυμπία και η ολυμπία τον βασίλη ήταν καλοκαίρι του 2008 στο καλό λιβάδι της μυκόνου και ο ήλιος 'τύφλωνε' από . Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βίωσαν μία ακόμα πολύ όμορφη στιγμή στην οικογενειακή ζωή τους βαφτίζοντας το έκτο τους παιδί. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες αποτύχαμε. Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά, με όλους τους προπονητές, με όλες τις ομάδες να φέρουμε στην ελλάδα τρία μετάλλια. Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Βασίλησ Σπανούλησ Παιδιά / Î'ασίλησ Σπανούλησ Ολυμπία : Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου βάπτισαν το έκτο παιδί τους.. Στην οργανωμένη παραλία στο καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγο καιρό τον βασίλη σπανούλη και την ολυμπία χοψονίδου με τα παιδιά τους. Η εκπομπή, ενώπιος ενωπίω το βράδυ της πέμπτης 30 σεπτεμβρίου επιστρέφει με πρώτο καλεσμένο τον βασίλη σπανούλη. Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα . Το "έτερον ήμισυ" του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ συγκινήθηκε αρκετές φορές από τα λόγια του συντρόφου της, την ώρα που τα παιδιά τους έδειχναν . Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Στη βουλιαγμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός την ολυμπία χοψονίδου και τον βασίλη σπανούλη και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές με τα  βασιλησ σπανουλησ. Οι δυο τους, έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία λατρεύουν και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.